Vereniging Bedrijven Terreinen Deventer behartigt de belangen van de Deventer industrieterreinen: Bergweide, de Weteringen, Kloosterlanden en A1 Bedrijvenpark. Samen werken we aan veilige, representatieve en goed bereikbare bedrijven terreinen en een prettige werkomgeving in Deventer. Hieronder vindt u beknopte informatie per bedrijven terrein. Voor meer details over onze bedrijven terreinen en ondernemen in Deventer verwijzen we naar Business in Deventer

Bergweide

Bedrijventerrein Bergweide is het oudste bedrijven terrein van Deventer. Ruim 150 bedrijven zijn hier gevestigd. Ruim de helft heeft zich aangesloten als lid van onze vereniging.
Uitstekend bereikbaar, direct langs de A1 en de IJssel.

De Weteringen

Bedrijventerrein De Weteringen ligt aan de oostzijde van Deventer. Ruim 65 bedrijven zijn hier gevestigd. Bijna
30 bedrijven zijn aangesloten als lid. Direct gelegen aan de A1.

Kloosterlanden

Bedrijventerrein Kloosterlanden is het grootste bedrijventerrein van Deventer. Ruim 300 bedrijven zijn hier gevestigd. Ruim 100 bedrijven hebben zich aangesloten. Uitstekend bereikbaar vanaf de A1.

A1 Bedrijvenpark

A1 Bedrijvenpark is het jongste bedrijventerrein van Deventer en nog volop in beweging. Alle gevestigde bedrijven zijn lid van Vereniging Bedrijven Terreinen Deventer. Gelegen aan de zuidzijde van de A1: uitstekend bereikbaar, direct aan de A1. Voor meer details en kavelinformatie zie hier.

Word nu lid!